Theorie voor jou

Het perfecte alternatief voor de eendaagse theoriecursus

De vaak voorkomende ééndaagse theoriecursus, is niet de meest verantwoorde manier om voor je theorie examen te leren. De cursus zorgt er wel vaak voor dat je snel het theoriecertificaat haalt. Maar, kort nadat je het certificaat in handen hebt, is 90% van de kennis die je hebt opgedaan weer vergeten. Je bent dan gewoon niet goed voorbereid, om veilig auto te rijden en snel je praktijk te halen. Want ook tijdens je praktijkexamen word er van je verwacht, dat je de verkeersregels goed onder de knie hebt.

Als ervaren rij-instructeurs hebben wij ontdekt, dat de meeste van onze leerlingen wel graag handvaten krijgen, om te leren voor hun theorie. Heb jij dit gevoel ook?

Exact om deze reden, bieden wij jou de kans, om in korte tijd via e-learnings en klassikale ondersteuning, snel en verantwoord te slagen voor je theorie examen. Op deze manier zal je de theorie echt goed beheersen, waardoor je in de praktijk simpelweg, een stuk veiliger deel kunt nemen aan het verkeer.

Hoe jij binnen korte tijd kunt slagen voor je theorie, zonder als een gek te stampen

Door middel van ons online leersysteem bieden we je een praktische methode, om overal waar je bent, te kunnen leren voor het theorie examen. En via de e-learnings kun je zelfs drie maanden studeren, zodat je de verkeersregels optimaal in je lange termijngeheugen op kunt slaan.


Alle onderwerpen komen aan bod, zoals: algemene kennis over de verkeersregels, verkeerssituaties en gevaarherkenning. Je hoeft bij het volgen van deze cursus, dan ook geen druppel informatie meer op te zoeken. En als aanvulling op het online leren, krijg je een dagcursus om je kennis nog verder te boosten. Op deze manier ben je goed voorbereid en kun je zorgeloos slagen voor jouw theorie examen.

1. Meld je aan voor de e-learning

Na je aanmelding krijg je drie maanden toegang tot onze praktische e-learnings, zodat je voldoende tijd hebt om optimaal te leren voor je theorie examen

2. Krijg een kennisboost webinar

De webinar bestaat uit een avond,- en ochtendtraining. En we zien via de online proefexamens uit je e-learnings, waar we je extra gaan helpen oefenen, zodat je gegarandeerd kunt slagen voor je theorie.

3. Slagen voor je theorie certificaat

Na je tweede klassikale cursusdag maak je het echte examen. Geen zorgen, want wij reserveren het theorie examen voor je.

Direct inschrijven voor deze cursus

IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS
KUNNEN WIJ DEZE CURSUS OP DIT MOMENT
HELAAS NIET AANBIEDEN!