Rijlessen met auto automaat aanhanger ....!

Van je rijbewijs heb je levenslang plezier. Maar je moet het wel eerst halen. Kies je voor de goedkoopste? Of wil je liever kwaliteit tegen een goede prijs?

Je rijbewijs halen is een forse investering. Daarom is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Kies je voor rijschool Verheijen dan maken we duidelijke afspraken die we in onze lesovereenkomst verwerken. Zo weet je altijd wat er van je verwacht wordt, en wat jij van ons mag verwachten

Rijschool Verheijen is aangesloten bij de VRB, en voldoet natuurlijk aan alle verdere eisen die er gesteld worden. Zo hebben al onze instructeurs een VOG, en een geldige IBKI pas. Je mag ten alle tijden vragen om deze in te zien.

Het auto rijbewijs

Prijslijst rijbewijs B

Klik Hier

Het automaat rijbewijs

Prijslijst rijbewijs B (met code 78)

Klik Hier

Het aanhanger rijbewijs

Prijslijst rijbewijs BE

Klik Hier

Tijdens je rijopleiding bij rijschool verheijen heb je een eigen en vaste instructeur.

Toegang tot speciale rijles app zodat je alles kunt inzien. (lesafspraken, financiën, betalingen, vorderingen, enz..). Ook voor ouders kan deze app handig zijn om het verloop van de rijopleidng te volgen.

Niet inbegrepen is de gezondheidsverklaring. Deze dien je zelf in bij het CBR. Doe dit direct bij aanvang van je rijopleiding. Dit om eventuele vertragingen tijdens je opleiding te voorkomen ivm wachttijden bij het CBR.

Je vraagt de verklaring aan middels je DigiD op mijn.cbr.nl
GEZONDHEIDSVERKLARING INDIENEN