Welkom in het leerlingen portaal

Je bent in het leerlingen portaal van Rijschool Verheijen. Op deze pagina, en in het menu kan je inloggen voor je gegevens in de PlanGo app. Je kunt hier je afspraken, leskaart, voortgang en alle andere gegevens omtrent je rijopleiding inzien, en zelfs nieuwe les afspraken maken. Verder kan je hier inloggen voor je I-theorie, en diverse documenten downloaden zoals de algemene voorwaarden van Rijschool Verheijen maar ook ons privacy beleid.

Nog geen leerling van Rijschool Verheijen? Ook direct inschrijven kan op deze pagina!

Inschrijven bij Rijschool Verheijen

Klik op de afbeelding links om naar het inschrijfformulier te gaan. Hier vul je alle gegevens in die relevant zijn voor je rijopleiding. Als je je ingeschreven hebt nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om verdere afspraken te maken, en natuurlijk om je eerste les bij ons in te plannen.

Inloggen PlanGo

Al onze leerlingen ontvangen na inschrijving bij Rijschool Verheijen inlog gegevens om in te loggen op de PlanGo portal. Hier vind je al jou gegevens en vorderingen terug. Voor ouders is het ook mogelijk om mee te kijken bij uw zoon of dochter. Stuur ons een mailtje en wij maken uw eigen inloggegevens aan. Deze informatie is ook te benaderen via een app op je gsm. Download de app hier voor android, en hier voor je I-phone, of log in door op het logo aan de linker zijde te klikken.

Inloggen I-theorie

Bij Rijschool Verheijen kan je de theorie opleiding volgen op de manier die het beste bij jou past. Als je gekozen hebt voor een online theorie opleiding via onze rijschool dan volg je die via i-theorie. Dit is een opleiding die je optimaal voorbereid op het CBR examen. Dit met duidelijke lesstof, en meer dan voldoende proefexamens. Klik op het i-theorie logo aan de linker zijde om in te loggen.